Dansk håndværk

DANSK HÅNDVÆRK

SKALMA A/S har siden 1954, ja faktisk helt fra 1904 da der blev lavet tangmadrasser, været drevet på håndværkets arbejdskræft. Produktionen har gennem årene været afhængig af dansk hænder og det er den stadig. Idag går den manuelle produktion hånd i hånd med den nyeste teknologi, med bl.a. computerstyrede cnc maskiner.

 

Dansk design produceret af danske hænder, har altid været det der har drevet møbelproduktionen på Skalma. Noget vi er meget stolte af.

 

Medarbejderne på den 18.000 kvm store fabrik producerer dagligt et stort antal møbleenheder, der alle er lavet med stolthed for at give vores kunder moderne møbler af stor kvalitet. Møbler produceret i både stof og læder.

 

Alt læder håndsorteres og skæres ud efter skabeloner, der er placeret med største omhu for at skabe den største kvalitet. Hver eneste cm2 er gået igennem af vores dygtige medarbejdere, for at frasortere evt. fejl på læderet.

 

Udskæringen af vores mange stof desing sker efter størst mulige præcition på CNC styrede cuttere. Dermed sikres at alt der skal syes sammen passer sammen 100% hver gang. Dette giver ensartethed og stor kvalitet.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Skalma A/S 2014